Antena 3 CNN Actualitate 80 de case de vacanţă din Colibiţa au rămas izolate, după ce un om de afaceri a blocat drumul de acces în zonă

80 de case de vacanţă din Colibiţa au rămas izolate, după ce un om de afaceri a blocat drumul de acces în zonă

Este scandal de proporţii în Colibiţa, judeţul Bistriţa Năsăud, după ce un om de afaceri a cumpărat un teren pe malul lacului şi a blocat drumul de acces în zonă. Mai multe locuinţe şi 80 de case de vacanţă din Colibiţa au rămas izolate.

80 de case de vacanţă din Colibiţa au rămas izolate, după ce un om de afaceri a blocat drumul de acces în zonă
de Georgiana Adam    |    18 Mar 2021   •   19:04

Omul de afaceri, care deţine un teren chiar pe malul lacului Colibiţa, spune că vrea neapărat să dispară drumul de pe proprietata sa, pentru că are intenția să construiască acolo mai multe unități de cazare și chiar o plajă lângă lac.

Primăria din localitate a intenționat inițial să-i plătească omului de afaceri despăgubiri pentru suprafaţa drumului, însă bărbatul a refuzat. 

''Trebuie găsită o cale amiabilă de rezolvare, pentu că altfel se ajunge prin instanțe. Sunt oameni bolnavi, care au probleme medicale care locuiesc aici'', a spus Tomorogă Dumitru, consilier local.

În aceste condiţii, cei 80 de proprietari care şi-au construit locuinţe acolo riscă să rămână izolaţi. 

Până la acestă oră, omul de afaceri a refuzat să prezinte un punct de vedere. Contactat de Antena 3, acesta se afla la Madrid şi a refuzat să ofere un răspuns pe acestă temă. 

În aceste condiţii, Consiliul Local Bistrița Bârgăului ar putea să se întrunească şi să-i retragă omului de afaceri autorizația de construcție.

×
Subiecte în articol: colibita Bistriţa case de vacanţă
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close