Antena 3 CNN Actualitate Ea e marea câștigătoare a mașinii VIP oferite de Antena 3 în ziua votului: ”Am început să dansez prin casă când am aflat”

Ea e marea câștigătoare a mașinii VIP oferite de Antena 3 în ziua votului: ”Am început să dansez prin casă când am aflat”

Pentru că a stat în ziua alegerilor parlamentare cu ochii pe Antena 3, postul nostru de televiziune i-a răsplătit fidelitatea. Loredana Robu, o tânără din București, a devenit fericita posesoare a autoturismului VIP Dacia Duster. Spune că a avut emoţii mari când şi-a auzit numele la Sinteza Zilei.

Ea e marea câștigătoare a mașinii VIP oferite de Antena 3 în ziua votului: ”Am început să dansez prin casă când am aflat”
de Georgiana Adam    |    08 Dec 2020   •   11:05

Cel care a castigat masina este de fapt o ea.

”Mă bucur foarte mult să vă înmânez cheile. Să o stăpâniți sănătoasă!” i-a spus Mihai Gâdea câștigătoarei. 

”Super! Doamne ajută! Să fie într-un ceas bun! Mulțumesc!” a spus femeia, fericită.

”Nu mi vine sa cred! Și am inceput sa dansez prin casa... de bucurie. Ne-am uitat incontinuu la televizor si daca suna cineva spuneam ca am putina treaba Puțin... mai multă treaba” a spus Loredana.

Întreaga zi, Loredana Robu nu s-a dezlipit de emisiunile Antena 3 pentru a-și nota indiciile la întrebările publicate oră de oră pe aplicația Sinteza Zilei. Ea crede că tocmai această strategie a ajutat-o să câştige.

”Am notat pe o hartie pentru că mi s-a parut mai usor, sa fiu mai rapida si cred că asta a fost secretul. De la prima ora. Și am fost foarte organizata si... am reusit. E un cadou de Moș Nicolae” a adăugat câștigătoarea concursului Antena 3.

Cadouri au primit și jurnaliștii aflați în redacția postului nostru de televiziune chiar de la fericita câştigătoare. Este vorba despre produse cosmetice bio produse chiar de ea, din ingrediente româneşti.

”Noi suntem din Constanța și o să mergem la Constanța, cred” a spus la final Loredana. 

Marea câştigătoare a concursului organizat de Antena 3. Loredana a câştigat o Dacia Duster

"Astăzi, tocmai pentru că este această sărbătoare a democraţiei, v-am oferit ca premiu, pentru un concurs pe care îl consider extrem de util, o maşină. Au participat atât de mulţi concurenţi. Toţi cei care aţi participat astăzi sunteţi câştigaţi. Concursul nu era simplu, trebuia să fii atent la indicii şi să dai răspunsul corect.

Sunt foarte fericit în această seară să vă anunţ că cel care a câştigat maşina este, de fapt, o ea. Maşina a fost câştigată de Loredana Robu. 30 de ani", a declarat Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: masina concurs
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close