Antena 3 CNN Actualitate Câştigătorul marelui premiu la Joker, de peste 5,86 milioane de euro, şi-a revendicat câştigul: "Norocul vine şi la o variantă simplă"

Câştigătorul marelui premiu la Joker, de peste 5,86 milioane de euro, şi-a revendicat câştigul: "Norocul vine şi la o variantă simplă"

Câștigătorul celor aproape 6 milioane de euro la Joker, al doilea cel mai mare premiu din istoria jocului, și-a revendicat câştigul, a anunțat Loteria Română.

Câştigătorul marelui premiu la Joker, de peste 5,86 milioane de euro, şi-a revendicat câştigul: "Norocul vine şi la o variantă simplă"
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / Alexandra Pandrea
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mar 2024   •   15:30

Câştigătorul premiului de categoria I, în valoare de 29.133.971,54 lei (peste 5,86 milioane de euro), obținut la tragerea Joker din data de 14 martie 2024, al doilea câștig ca valoare din istoria acestui joc, s-a prezentat, luni, la sediul central al instituției pentru a.şi ridica premiul, potrivit unui comunicat al Loteriei.

Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a câștigat și două premii de categoria a II-a, în valoare de 111.943,19 lei (peste 22.500 de euro) fiecare.

Câştigătorul joacă aceleaşi numere de 10 ani

Câștigătorul este din Cluj-Napoca, inginer de profesie și joacă aceleași numere de 10 ani.

"Ne-a declarat că numerele au semnificație personală și că acest noroc l-a luat prin surprindere și l-a bucurat. A aflat că este marele câștigător a doua zi, când a verificat biletul și va continua să joace ca și până acum atât la Joker, cât și la Loto 6/49”, transmit reprezentanții Loteriei Române.

Mesajul câştigătorului 

“Trebuie jucat responsabil, norocul vine şi la o variantă simplă. Doresc succes tuturor jucătorilor!”,  este mesajul pe care câştigaăorul îl transmite jucătorilor la loto.

 

×
Subiecte în articol: Loteria Română castigator Joker
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close