Antena 3 CNN Actualitate Cât câştigă Teodor Meleşcanu din pensie şi salariul de la Senat

Cât câştigă Teodor Meleşcanu din pensie şi salariul de la Senat

Președintele Senatului, Teodor Meleşcanu, câştigă o mică avere în fiecare lună, ca urmare a cumulării salariului de la Senat cu pensia. Informaţiile au fost furnizate de deputatul USR Claudiu Năsui.

Cât câştigă Teodor Meleşcanu din pensie şi salariul de la Senat
Sursa foto: sursă foto: Gov.ro
23 Ian 2020   •   10:02

Teodor Meleşcanu refuză să plece. Unde să se ducă la 78 de ani după 53 de ani de lucru la stat?  Sunt câteva figuri în politică de care se pare că pur şi simplu nu putem scăpa. Teodor Meleşcanu este unul dintre aceşti oameni. Politruc cu ştate vechi, domnul Meleşcanu căpuşază statul de mai bine de 50 de ani.  Pentru dumnealui, valorile politice nu prea au părut a fi relevante. S-a dus unde i s-a oferit un loc cald.

De la PDSR, strămoşul actualei ciume roşii, a încercat PD + PNL sub forma Alianţei DA, ca apoi să se reorienteze spre PNL şi, mai apoi, la ALDE. Ce au avut toate aceste partide în comun? Un loc cald pe bani buni pentru un cunoscut al sistemului. Nu doar această traiectorie îl face special pe domnul Meleşcanu, ci şi pensia de aproape 9000 de lei pe care o încasează lunar, asta pe lângă salariul de la Senat de 14.000 de lei pe care CCR a hotărât ieri că îl încasează ilegal.  

Ce îl recomandă pe acesta pentru aceste remuneraţii barosane? De la haosul alegerilor din diasporă, la voturi false în Senat şi până la acuzaţiile că ar fi făcut parte din fosta securitate, toate se găsesc pe CV-ul informal al acestui bugetar consacrat.   Acest tip de personaje ar trebui să aibă o dată de expirare în politică mult mai scurtă de 50 de ani, iar acum este momentul să ne asigurăm că astfel de poveşti vor fi doar istorie, şi nu regula unei alte generaţii de sacrificiu”, a scris Năsui pe pagina sa de Facebook.

 

×
Parteneri
Generalul Florian Coldea, audiat de procurorii DNA în calitate de suspect
x close