Antena 3 CNN Actualitate Cât costă să angajezi un criminal profesionist în România

Cât costă să angajezi un criminal profesionist în România

Cât costă să angajezi un criminal profesionist în România
Sursa foto: Foto: flickriver.com
de M.Z.    |    15 Ian 2013   •   12:30

Preţul unui asasin profesionist, pus să facă o crimă, variază între 8.000 şi 15.000 de euro, a dezvăluit un agent sub acoperire, potrivit rtv.net.

"Pentru a omorî pe cineva, preţul de plătit este între 8.000 şi 15.000 de euro. Dacă nu ai cunoştinţe în lumea interlopă e foarte greu să ajungi însă la un astfel de profesionist. Trebuie să ştii pe cineva, care la rândul său te recomandă unor oameni. Nu ajungi niciodată să vorbeşti direct cu omul care face treaba. (...) oricum, băieţii te verifică inclusiv la poliţie. (...) Vine şi face treaba, a dispărut, nu-l ştie nimeni", arată sursa citată.

Există şi opţiunea de a angaja un astfel de profesionist pentru a "speria" pe cineva - incendierea maşinii, ruperea unei mâini sau a unui picior - acţiuni care ajung la suma de 2.000 - 5.000 de euro.
 
Subiectul terorismului şi al ucigaşilor profesionişti a revenit în discuţie după tentativa de atentat de asasinat, de vineri, de la Piatra Neamţ.

Trei persoane au fost prinse în flagrant, vineri dimineaţă, în timp ce amplasau o bombă cu exploziv militar la Piatra Neamţ, sub maşina lui Bogdan Mararu. Bogdan Mararu este fratele lui Gheorghiţă Mararu, asasinat în noiembrie 2010.

Sub maşina lui Mararau a fost amplasat un dispizitiv ce conţinea un kilogram de substanţă explozivă, probabil C4. Echivalentul explozibilului găsit sub maşina lui Bogdan Mararu este de 5,5 kilograme de trinitrotoluenul (TNT), iar o eventuală deflagraţie ar fi avut loc pe o suprafaţă de 350 de metri, potrivit unor surse judiciare.





×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close