Antena 3 CNN Actualitate Cât de bogat este guvernantul care i-a jignit pe români - DOCUMENT

Cât de bogat este guvernantul care i-a jignit pe români - DOCUMENT

Cât de bogat este guvernantul care i-a jignit pe români - DOCUMENT
05 Ian 2016   •   21:16

Secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Gabriel Biriş, care a făcut declarații jignitoare la adresa românilor săraci, este un răsfățat al soartei.

Potrivit declarației sale de avere, prezentată marți seară de Răzvan Dumitrescu în emisiunea ''Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv'', Biriș deține, printre altele, terenuri, clădiri (în Capitală, Neptun, Târgu Jiu), trei mașini de lux, conturi destul de mari la diverse bănci. În plus este acționar în diverse societăți.

''Mi-am dat seama de ce dânsul face niște declarații care sunt axate de foarte mulți oameni. Pentru că atunci când vii dintr-un astfel de mediu, fără să ai o legătură directă cu oamenii care unii dintre ei își duc traiul de pe o zi pe alta s-ar putea să fie ca și cum ai pune un timbru nu pe o scrisoare ci pe un perete și atunci sigur că există o nepotrivire, o distanță mare. Un politician, oricât de neperformant ar fi, bate teritoriul, că trebuie să fugă după voturi. Bătând el teritoriul vrând-nevrând ia cunoștință cu ceea ce se întâmplă pe acolo. Când vii de sus, se cam rupe filmul'', a spus Răzvan Dumitrescu.


Declarația de avere a lui Gabriel Biriș, AICI.

×
Subiecte în articol: Gabriel Biriş Subiectiv
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close