Antena 3 Actualitate Cât durează karma negativă a României. Ce spune un cunoscut numerolog

Cât durează karma negativă a României. Ce spune un cunoscut numerolog

25 Dec 2017   •   19:45
Cât durează karma negativă a României. Ce spune un cunoscut numerolog
Sursa foto: foto: Pixabay

Anatol Basarab, numerolog, spune că din cauza evenimentului din 1989, când soții Ceaușescu au fost omorâți, poporul român trebuie să pătimească 100 de ani de acum încolo. 

"Hai să ne punem mai întâi întrebarea: Cum ajunge un om la putere?. Ajunge el de capul lui sau cu îngăduința, să spunem așa, chiar a Cerurilor. Doar anumite Ceruri se ocupă ca anumite persoane să ajungă la putere.

Nici măcar un președinte de țară nu ajunge acolo întâmplător. Dacă ar fi așa, atunci orice om ar putea depune un efort oarecare, susținut doar de niște prieteni, și ar putea ajunge președinte, ceea ce nu se întâmplă. Este nevoie, în termeni religioși, de îngăduința cuiva. Adică a Cerurilor, cine înțelege mai profund acest termen. Atunci când un președinte ajunge acolo, el deține o putere asupra chiar a modului în care se va desfășura istoria. E adevărat că omul acela ajunge la putere tot datorită unei karmei. Oamenii au declanșat un mecanism inevitabil care peste un timp va aduce la putere un anumit tip de om. Noi am contribuit prin toate cele făcute ca puterea să ajungă la Ceaușescu și nimeni altul", a spus Anatol Basarab. 

×
Subiecte în articol: 100 de minute karma romaniei numerolog

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close