Antena 3 CNN Actualitate Cât îi va costa pe americani paza familiei lui Donald Trump la New York. Dispozitivul de securitate va ocupa două etaje ale Trump Tower

Cât îi va costa pe americani paza familiei lui Donald Trump la New York. Dispozitivul de securitate va ocupa două etaje ale Trump Tower

Cât îi va costa pe americani paza familiei lui Donald Trump la New York. Dispozitivul de securitate va ocupa două etaje ale Trump Tower
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Noi 2016   •   17:51

Secret Service este în negocieri pentru a prelua două etaje ale Trump Tower din New York, care ar putea costa mai mult de 3 milioane de dolari pe an, potrivit unui raport citat de Daily Mail.

Agenția și NYPD vor institui aici un post de comandă, având în vedere că soția lui Donald Trump și fiul cel mic al acestuia, Melania și Barron Trump, vor continua să trăiască în New York în primul an al președinției sale.

În jur de 250 de agenți Secret Service și de poliție vor ocupa cele două etaje ale turnului. Potrivit raportului citat, etajul 17 al Trump Tower este vacant și scos spre închiriere cu 105 dolari pe metru pătrat. Asta ar însemna 1,5 milioane de dolari pentru fiecare etaj, pe an.

Daily Mail notează că, dacă postul de comandă al Secret Service va fi organizat aici, cele trei milioane de dolari/an vor merge în buzunarul lui Donald Trump din banii contribuabililor americani.

Melania Trump nu se grăbește să-și părăsească domiciliu din New York pentru a se muta la Casa Albă. O sursă din anturajul lor a declarat că Melania și Donald nu vor să-l pună pe Barron să treacă prin schimbări drastice fix în mijlocul anului școlar, așa că până iunie, când cursurile se sfârșesc, soția noului președinte american și fiul lor vor rămâne în penthouse-ul lor din Trump Tower.

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump Alegeri SUA
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close