Antena 3 Actualitate Cât plătea preotul-cântăreț Cristian Pomohaci pentru o partidă de amor. Dezvăluiri uimitoare în direct!

Cât plătea preotul-cântăreț Cristian Pomohaci pentru o partidă de amor. Dezvăluiri uimitoare în direct!

25 Iul 2017   •   12:06
Cât plătea preotul-cântăreț Cristian Pomohaci pentru o partidă de amor. Dezvăluiri uimitoare în direct!

Preotul-cântăreț Cristian Pomohaci a uimit o țară întreagtă după ce a fost protagonistul unui scandal sexual cu un minor.

Un transsexual pe nume Geanina a făcut dezvăluiri șocante despre Cristian Pomohaci, la Acces Direct. Acesta a explicat cât plătea preotul-cântăreț pentru o partidă de amor.

”Mi-a fost client, a venit cu un băiat de 17 ani. Am fost într-un regim hotelier. Nu mi-a spus cine este la început. M-a întrebat dacă accept doi băieţi în locaţie, domn părinte mi-a devenit client fidel şi să nu vorbesc despre chestia asta. Am aflat apoi că băiatul avea 17 ani. Mă suna… 15 milioane pentru două persoane o jumătate de oră. Atât am primit. Te sună pe număr, de pe site-ul de escorte”, a spus transsexualul Geanina la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close