Antena 3 CNN Actualitate Cât va mai dura această toamnă văratică şi când începe cu adevărat iarna? Prognoza meteo pe 3 luni

Cât va mai dura această toamnă văratică şi când începe cu adevărat iarna? Prognoza meteo pe 3 luni

Cât va mai dura această toamnă văratică şi când începe cu adevărat iarna? Prognoza meteo pe 3 luni
Sursa foto: Foto: weather.com
de O.P.    |    03 Oct 2011   •   15:32

Dacă pentru cei care trăiesc în oraşe, această toamnă văratică este un dar ceresc, pentru cei care trăiesc din agricultură seceta a făcut ravagii în această perioada. Cât ne vom mai bucura de vremea caldă, de când vor începe ploile şi când se va instala cu adevărat iarna?

Reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Meteorologie au primit de la Centrul European de Prognoză date privind starea vremii pe următoarele trei luni.

Astfel în luna octombrie, valorile înregistrate vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, însă în sud-vestul ţării se pot înregistra temperaturi mai mari decât media ţării.

În noiembrie ne vom confrunta cu precipitaţii, însă nivelul lor nu va ieşi din limitele normale. Pentru centrul şi estul ţării, meteorologii au prezis cantităţi mai mari de precipitaţii, însă aceste cazuri vor fi izolate.

În luna decembrie temperaturile vor fi în limitele normale ale perioadei, excepţie făcând sudul şi vestul teritoriului, unde aerul va avea o temperatură mai ridicată.

Intră pe meteoplus.ro pentru a vedea prognoza meteo în fiecare zi.

 


×
Subiecte în articol: meteo ANM
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close