Antena 3 CNN Actualitate Surse: Medicul Cătălin Cîrstoiu, retras din cursa pentru Primăria Capitalei. Numele vehiculate cu privire la înlocuitor

Surse: Medicul Cătălin Cîrstoiu, retras din cursa pentru Primăria Capitalei. Numele vehiculate cu privire la înlocuitor

Medicul Cătălin Cîrstoiu ar urma să fie retras din funcția de candidat comun PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, spun surse din cadrul coaliției pentru Antena 3 CNN.

Surse: Medicul Cătălin Cîrstoiu, retras din cursa pentru Primăria Capitalei. Numele vehiculate cu privire la înlocuitor
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Vasile Marcu    |    22 Apr 2024   •   13:47

Chiar la această oră are loc o ședință de urgență în coaliție, în cadrul căreia PSD și PNL ar fi decis deja ca medicul Cătălin Cîrstoiu să nu mai fie susținut pentru postul de candidat comun la Primăria Generală a Capitalei din cauza problemelor pe care le are cu incompatibilitatea.

Surse Antena 3 CNN susțin că, ulterior ședinței, va avea loc o discuție în trei între liderul PSD, Marcel Ciolacu, liderul PNL, Nicolae Ciucă, și medicul Cătălin Cîrstoiu. 

Cătălin Cîrstoiu nu participă la ședința coaliției. 

Chiar în momentul de față, Marcel Ciolacu discută cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, în încercarea de a găsi o soluție de viitor în ceea ce privește un candidat comun după retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei.

Sursele citate spun că există câte două propuneri din partea fiecărui partid, atât PSD cât și PNL, urmând ca liderii să cadă de acord asupra uneia dintre variante.

Nu se știe cu exactitate în acest moment care sunt propunerile, având în vedere că până în acest moment au existat mai multe nume vehiculate, precum Gabriela Firea, Sebastian Burduja, Rareș Bogdan sau Robert Negoiță.

Cu toate acestea, se știe că Gabriela Firea și Sebastian Burduja au refuzat propunerea la ședința trecută a coaliției de guvernare.

Urmează să se ia o hotărâre dacă cele două partide vor veni cu un candidat comun la Primăria Capitalei sau vor merge separat, pentru că și această variantă este luată în calcul la această oră.

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close