Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Mulţescu, fiul fostului antrenor de la Dinamo, acuzat de înşelătorie (VIDEO)

Cătălin Mulţescu, fiul fostului antrenor de la Dinamo, acuzat de înşelătorie (VIDEO)

Cătălin Mulţescu, fiul fostului antrenor de la Dinamo, acuzat de înşelătorie (VIDEO)
30 Sep 2009   •   10:22


Un nou caz de înşelătorie ca la carte a revoltat zeci de oameni. De această dată, protagonistul este Cătălin Mulţescu, fiul lui Gigi Mulţescu, fost antrenor la Dinamo. Tânărul a reuşit să păcălească nu mai puţin de 26 de persoane, de la care a obţinut 13.000 de euro. În loc să se aleagă cu o excursie în Antalya, oamenii s-au trezit cu banii luaţi, în vreme ce fiul fostului antrenor s-a făcut nevăzut.

Cătălin Mulţescu, colaborator la o firmă de turism, le-a promis păgubiţilor o excursie în Turcia, în luna septembrie. Aşa că oamenii au strâns banii necesari şi i-au depus într-un cont. Câteva săptămâni mai târziu, nu numai că nu au mai ajuns în Antalya, însă s-au văzut şi în imposibilitatea de a-şi recupera banii. Şi asta pentru că Mulţuescu junior a dispărut fără urmă.

Oamenii sunt convinşi că în plasa lui Cătălin Mulţescu au mai căzut şi alte persoane. Au de gând să depună o plângere la poliţie împotriva acestuia şi speră prin această iniţiativă să îi determine şi pe ceilalţi păgubiţi să acţioneze.

În urma acestui scandal, Cătălin Mulţescu s-ar putea alege cu dosar penal pentru înşelăciune.



Antena 3

×
Subiecte în articol: inselatorie
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close