Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Predoiu: Magistraţii şi-ar putea primi salariile de la 1 iulie

Cătălin Predoiu: Magistraţii şi-ar putea primi salariile de la 1 iulie

Cătălin Predoiu: Magistraţii şi-ar putea primi salariile de la 1 iulie
Sursa foto: predoiu
28 Mai 2009   •   18:38

Curăţenie generală la Ministerul Justiţiei. 14 funcţii de conducere au fost desfiinţate deoarece sunt considerate inutile. În acest mod, ministerul face o economie de peste un milion de euro şi va putea plăti salariile restante. Cel puţin aşa promite ministrul justiţiei, Cătălin Predoiu.
Ministrul justiţiei spune că magistraţii şi-ar putea obţine salariile restante la începutul lunii iulie.

"E momentul să începem o curăţenie generală în minister. Cine e competent rămâne, cine nu pleacă. Iar cei care rămân, să fie plătiţi echitabil. Am desfiinţat posturile de conducere care se dublau inutil. Avem posturi de şef serviciu peste care se suprapun inutil posturi de director adjunct şi posturi de director" a declarat Predoiu.

Una dintre deciziile luate de minister se referă la încetarea detaşării a opt magistraţi, pentru care se cheltuiau lunar peste 38.000 de euro, adică 450.000 de euro pe an. Ministrul a mai declarat că, în termen de 90 de zile se va face o evaluare privind eficienţa administrativă şi, dacă va fi cazul, va propune guvernului pachetul de măsuri necesare pentru o nouă reorganizare.

Antena 3

×
Subiecte în articol: magistrati
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close