x close

Cătălin Predoiu: Nu văd cum Sevil Shhaideh ar putea primi acces la informații de nivel CSAT

23 Dec 2016   •   23:08
Cătălin Predoiu: Nu văd cum Sevil Shhaideh ar putea primi acces la informații de nivel CSAT

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu susţine că prin propunerea lui Sevil Shhaideh ca premier, liderul PSD, Liviu Dragnea, încearcă să facă un joc politic personal. 

"Există niveluri diferite de acces la informaţii clasificate, cu exigenţe diferite privind riscurile şi vulnerabilităţile prezentate de demnitarul care are acces la ele. Ministru e una, prim-ministru şi membru CSAT e alta, din acest punct de vedere. Nu văd cum Sevil Shhaideh ar putea primi certificatul ORNISS pentru acces la informaţii de nivel CSAT, deci inclusiv informaţii clasificate NATO. Domnul Dragnea înţelege acest lucru, de unde rezultă că, în toată această problema pe care a creat-o statului român prin propunerea sa, încearcă de fapt să facă un joc politic personal mai complicat", a scris, vineri, Predoiu pe Facebook. 

În opinia sa, Dragnea încearcă să provoace un scandal. "Ori domnul Dragnea e mai puţin inteligent decât îl prezintă analiştii pro PSD, ori ştie ceva ce noi nu ştim legat de propria persoană şi raporturile sale cu legea şi încearcă să provoace un scandal prin care vrea să se victimizeze. Eu merg pe varianta 2", a completat Predoiu.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Sevil Shhaideh Catalin Predoiu CSAT
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati