Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Tolontan, despre dosarul Gala Bute: S-au pus în circulaţie bani publici pentru apropiaţii Elenei Udrea

Cătălin Tolontan, despre dosarul Gala Bute: S-au pus în circulaţie bani publici pentru apropiaţii Elenei Udrea

Cătălin Tolontan, despre dosarul Gala Bute: S-au pus în circulaţie bani publici pentru apropiaţii Elenei Udrea
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Feb 2015   •   11:39

Jurnalistul Gazeta Sporturilor, Cătălin Tolontan, care a publicat numeroase informaţii esenţiale din dosarul Gala Bute, a explicat, luni, în emisiunea "Previziunile Zilei", realizată de Sabina Iosub, că asistăm la finalul dosarului Gala Bute, odată cu cererea procurorilor de arestare a Elenei Udrea.

 
"Aseară la Mihai Gâdea aţi vorbit despre cum a început această afacere. Noi nu le-am avut la dispoziţie, Ministerul Justiţiei a şi refuzat să ni le dea, pentru că şi noi, la Gazeta Sporturilor, le-am cerut. Era o pistă de urmat: În şedinţa de guvern s-a intrat cu un aviz negativ. Acolo, noi am aflat că domnul Cătălin Predoiu, neimplicat în toată povestea până la acel moment, a semnat, deşi subordonaţii lui refuzaseră. Sigur că forma finală a fost alta decât cea cu care s-a intrat în Guvern, dar era evident că scopul este acelaşi. Acuma, pornind de la început şi până la sfârşit, ce vedem noi astăzi este finalul. S-au pus în circulaţie bani, bani publici, care să ajungă în cu totul alte părţi decât au fost planificaţi. Gala nu a costat 2,4 milioane de euro, gala a fost mult mai ieftină. Banii au ajuns în buzunarele unor oameni apropiaţi de Elena Udrea, consilieri şi chiar şi apropiaţia ca domnul Breazu", a explicat Tolontan. 
 

×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close