Antena 3 CNN Actualitate Senatorul Cătălin Voicu, văzut de generalul Dan Voinea: Un prestigiu profesional remarcabil în comunitatea academică

Senatorul Cătălin Voicu, văzut de generalul Dan Voinea: Un prestigiu profesional remarcabil în comunitatea academică

Senatorul Cătălin Voicu, văzut de generalul Dan Voinea: Un prestigiu profesional remarcabil în comunitatea academică
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Ian 2016   •   16:14
Generalul Dan Voinea îi face o caracterizare total neașteptată fostului senator Cătălin Voicu, condamant la 7 ani de închisoare pentru corupţie. 
 
Potrivit generalului Voinea "În comunitatea academică, domnul Cătălin Voicu şi-a câştigat un prestigiu profesional remarcabil. Ca urmare, elaborarea acestei lucrări ştiinţifice este binevenită. Această lucrare cu caracter deopotrivă juridic, dar şi militar, oferă răspunsuri şi soluţii la întrebările care se pun tot mai întemeiat privind posibilităţile statului de soluţionare a stărilor de criză cu care se poate confrunta societatea la un moment dat şi ce măsuri pot lua autorităţile în asemenea situaţii", potrivit Adevărul.ro.
 
„Având în vedere solida pregătire profesională, precum şi expertiza autorului în domeniul de referinţă, lucrarea reprezintă o contribuţie utilă la clarificarea unor concepte juridice şi militare specifice pntru cei interesaţi să-şi perfecţioneze cunoştinţele de specialitate în domeniu!, mai spune Dan Voinea.
 
Citiți continuarea aici

×
Subiecte în articol: Catalin Voicu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close