Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Zmărăndescu şi Sandu Geamănu, printre cei reţinuţi în urma descinderilor de la casa lui Becali

Cătălin Zmărăndescu şi Sandu Geamănu, printre cei reţinuţi în urma descinderilor de la casa lui Becali

Cătălin Zmărăndescu şi Sandu Geamănu, printre cei reţinuţi în urma descinderilor de la casa lui Becali
Sursa foto: Catalin Zmarandescu
02 Apr 2009   •   09:53

Mai multe persoane au fost reţinute de către poliţişti, joi dimineaţă, în urma unor descinderi efectuate la câteva sedii ale omului de afaceri Gigi Becali.

Printre persoanele reţinute se numără Cătălin Zmărăndescu (foto), ofiţer de securitate al Stelei şi bodyguard al lui Gigi Becali, dar şi Sandu Geamănu, unul dintre liderii lumii interlope bucureştene.

În urmă cu aproximativ opt ani, Sandu Geamănu a fost arestat sub acuzaţia de răpire a unui bucureştean. Se pare că interlopul l-ar fi sechestrat, timp de mai mult de o lună, sub pretextul că ar fi furat peste 400.000 dolari din maşina proprietarului unei firme din Bucureşti.

În reclamaţia depusă la Poliţia oraşului Breaza pe 11 ianuarie 2000 bucureşteanul susţine că ar fi fost răpit de un grup de persoane, printre care se afla şi Mihai Bucurenciu, patronul firmei Prolux din Bucureşti. Aceştia l-ar fi acuzat de sustrarea a circa 420.000 de dolari din autoturismul patronului.

Poliţiştii bucureşteni au efectuat, joi dimineaţă, începând cu ora 7:00, descinderi în forţă la mai multe locuinţe aparţinând lui Gigi Becali. Se pare că omul de afaceri va fi dus la sediul Poliţiei în vederea audierilor. Acţiunea poliţiştilor are legătură cu un incident petrecut în luna ianuarie.

Printre locaţiile în care se efectuează percheziţii se numără şi sediul Partidului Noua Generaţie, filiala Ilfov.

Informaţiile apar într-un comunicat ofcial emis de către Poliţia Română. Potrivit acestuia, joi dimineaţă au fost efectuate opt percheziţii în Bucureşti şi Ilfov ca urmare a unei reclamaţii făcute la finalul lunii ianuarie 2009.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close