x close

Câte 2.000 euro lunar pentru zece asistente din România - salariul oferit de o clinică din Germania

de Antena3.ro    |    24 Iun 2011   •   18:13
Câte 2.000 euro lunar pentru zece asistente din România - salariul oferit de o clinică din Germania 429 Foto: INTACT Images

O clinică privată din Germania caută să angajeze, prin Agenţia de Şomaj Vaslui, zece asistente medicale din România, cărora le oferă un salariu lunar de 2.000 euro pentru un program de muncă de 40 de ore pe săptămână, informează Mediafax.
   
Cele zece posturi de asistent medical la clinica din Germania sunt oferite prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui, persoanele interesate având la dispoziţie două luni pentru a-şi depune CV-uri pe adresa clinicii.
   
Pe lângă salariul de 2.000 de euro pe lună, clinica medicală germană facilitează celor interesaţi posibilitatea de a obţine permisul de muncă.
   
"Una din principalele condiţii impuse asistenţilor medicali este cunoaşterea limbii germane. Însă, odată ce vor fi angajaţi, li se va facilita frecventarea unor cursuri prin care să-şi aprofundeze cunoştinţele de limba germană în şcoala proprie. Cei care vor fi angajaţi, li se va oferi un salariu brut de 2.000 de euro pe lună, pentru un program de opt ore pe zi, timp de cinci zile pe săptămână", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui, Laura Toporăscu.
  
Potrivit sursei citate, data limită pentru depunerea CV-urilor pe adresa de e-mail a clinicii, care se va obţine de la AJOFM Vaslui, este 31 august 2011.

Citeşte mai multe despre:

asistente Romania salariu Germania clinica
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati