Antena 3 CNN Actualitate Câte școli vor fi închise din cauza viscolului. Liviu Pop, în videoconferinţă cu inspectorii şcolari

Câte școli vor fi închise din cauza viscolului. Liviu Pop, în videoconferinţă cu inspectorii şcolari

Câte școli vor fi închise din cauza viscolului. Liviu Pop, în videoconferinţă cu inspectorii şcolari
Sursa foto: Foto: Liviu Pop/Facebook
06 Ian 2017   •   19:02

O situaţie a şcolilor închise săptămâna următoare din cauza condiţiilor meteorologice va exista duminică, a declarat secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Liviu Pop, adăugând că, în cadrul videoconferinţei pe care a avut-o cu inspectorii şcolari, s-a pus la punct procedura de comunicare, scrie news.ro.

"Nu avem acum o situaţie, ne va fi raportată în baza întâlnirii de astăzi (vineri, n.r.), să vedem pentru ziua de luni câte şcoli vor fi închise. Vom afla lucrul acesta duminică”, a declarat secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Liviu Pop.

El a mai spus că, în cadrul videoconferinţei pe care a avut-o vineri, a cerut inspectorilor şcolari să implementeze Statutul elevului, pentru că există zone în care nu s-a făcut încă acest lucru.

"În ceea ce priveşte chestiunea cu elevii, am avut o întâlnire de dimineaţă cu preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor şi am cerut tuturor inspectorilor şcolari să implementeze Statutul elevului, pentru că în anumite zone sunt întârzieri, şi în special să fie prezenţi şi invitaţi acolo unde este prevăzut în statut că trebuie să facă acest lucru”, a mai spus Liviu Pop.

 

×
Subiecte în articol: zapada liviu pop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close