Antena 3 CNN Actualitate Câți bani încasează lunar fiica lui Petre Daea de la ministerul condus de tatăl ei

Câți bani încasează lunar fiica lui Petre Daea de la ministerul condus de tatăl ei

Câți bani încasează lunar fiica lui Petre Daea de la ministerul condus de tatăl ei
Sursa foto: foto: Agerpres
18 Sep 2017   •   13:30

Cel mai ieşit din comun ministru al Guvernului, Petre Daea, care conduce Ministerul Agriculturii, a ajuns, din nou, în atenţia tuturor după ce s-a aflat că și-a angajat fiica la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), aflată în subordinea ministerului condus de el.

Chiar Petre Daea a recunoscut că şi-a angajat fiica acolo ca să o ajute "să îşi găsească rostul în viaţă", scrie bugetul.ro.

Dani Daea a fost angajată în luna aprilie 2017 la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), unde este referent.

De pe pagina ei de Facebook, aflăm că în trecut aceasta a fost colaborator la Camera Senatului și asistent comercial la Piscultorul, firmă la care, la un moment dat, soția ministrului Daea, Camelia Luchian, a fost director.

Biroul de presă al AFIR a comunicat că pentru posturile de referent tr.IA venitul salarial net pornește de la 2.194 lei, în funcție de vechimea în muncă a angajatului.

Potrivit declarației de avere publicată pe site-ul AFIR, în aprilie 2017, fiica lui Petre Daea a câștigat într-un an 120.000 de lei de la Piscicultorul SA. Aceasta mai deține un apartament, cumpărat în 2010, conform sursei citate.

×
Subiecte în articol: petre daea
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close