Antena 3 CNN Actualitate Câți bani mai are Gigi Becali acum. Veștile nu sunt tocmai bune pentru latifundiar

Câți bani mai are Gigi Becali acum. Veștile nu sunt tocmai bune pentru latifundiar

Câți bani mai are Gigi Becali acum. Veștile nu sunt tocmai bune pentru latifundiar
Sursa foto: foto: captura video
29 Noi 2018   •   18:55

Gigi Becali a mărturisit recent că a fost unul dintre credincioşii care a făcut o donaţie consistentă pentru Catedrala Neamului.

"E cea mai mare realizare a României din ultima sută de ani. Am dat şi eu două milioane de euro la început, când nici nu era proiectul măcar. Să vedem (dacă dau şi pentru pictură -n.r.). Dumnezeu cum vrea", a mărturisit Gigi Becali chiar în faţa edificiului, potrivit wowbiz.ro.

Deşi acum pare că cea mai importantă afacere a lui Becali este echipa de fotbal FCSB, banii importanţi i-a făcut din vânzarea terenurilor din jurul Bucureştiului.

Poate cea mai mare sumă i-a intrat lui Becali în cont atunci când a vândut un teren de 120.000 mp unui englez, cu 60 de milioane de euro.

Acum, pe lângă banii care-i vin din fotbal, Gigi Becali se pregăteşte să dezvolte un proiect imobiliar  pe un teren de 100 de hetare, locaţie aflaă în zona de nord a Bucureştiului.

Conform ”Top 300 Capital. Cei mai bogaţi români”, averea lui Gigi Becali este de peste 500 de milioane, sumă cu care se situează, în acest an,  pe locul 6.

Primul loc şi titlul de cel mai bogat român este ocupat în acest an de Ion Ţiriac, cu o avere estimate la aproape două miliarde de euro.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close