Antena 3 CNN Actualitate Câți dinți i-ar fi scos monstrul din Caracal Alexandrei Măceșanu. E incredibil ce a pus la cale

Câți dinți i-ar fi scos monstrul din Caracal Alexandrei Măceșanu. E incredibil ce a pus la cale

Câți dinți i-ar fi scos monstrul din Caracal Alexandrei Măceșanu. E incredibil ce a pus la cale
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
17 Aug 2019   •   16:41

În urma percheziției efectuate la domiciliul lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au descoperit un cuptor improvizat într-un butoi, iar ridicând de acolo probe îngrozitoare.

După ce au cernut cenușa, specialiștii au trimis către analiză fragmente de oase calcinate și 21 de bucăți dinți de natură umană. Au mai fost descoperite trei inele, un lănțișor tip damă, două fragmente de lănțișoare accesorii, o bucată metalică de formă dreptunghiulară, și o bucată similară unei monturi de inel ce prezenta urme de ardere.

Un adult are 8 incisivi, 4 canini, 8 premolari și 12 molari. În total, 32 de dinți. Arcada dentară este împărțită în arcada maxilară (dinții de sus) și arcada mandibulară (dinții de jos). De-a lungul vieții, omul are 2 dentiții, cea provizorie (dinții de lapte) și cea permanentă.

Cum anchetatorii au descoperit doar 21 de dinți, se poate lansa ipoteza de lucru că Gheorghe Dincă, înainte de o pune în butoi, spre incinerare, pe Alexandra Măceșanu – al cărei ADN a fost descoperit în urma expertizei -, i-a scos acestei câțiva dinți.

Poate a vrut să deruteze ancheta, poate a dorit să-i scoată adolescentei toți dinții, însă timpul nu i-a mai permis să fac acest lucru. Este clar că Dincă a încercat să își ascundă cât mai bine urmele, scrie Cancan.ro.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close