Antena 3 CNN Actualitate Câți români a nenorocit drogul Ayahuasca? Dezvăluiri despre reţeaua care făcea 20.000 de euro pe zi. Adina Anghelescu: „Pachetele erau livrate la Brașov”

Câți români a nenorocit drogul Ayahuasca? Dezvăluiri despre reţeaua care făcea 20.000 de euro pe zi. Adina Anghelescu: „Pachetele erau livrate la Brașov”

Apar noi detalii din dosarul ritualurilor şamanice în care Gelu Oltean, fostul şef al spionilor din Ministerul de Interne, a fost arestat pentru trafic de droguri.

Câți români a nenorocit drogul Ayahuasca? Dezvăluiri despre reţeaua care făcea 20.000 de euro pe zi. Adina Anghelescu: „Pachetele erau livrate la Brașov”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    19 Dec 2019   •   19:36

Substanţele interzise ajungeau în ţară prin poştă. Procurorii au ajuns la clinica iubitei lui Gelu Oltean după ce au întrerupt un alt ritual de purificare prin droguri. Era organizat în Harghita, semn că un astfel de trend a prins rădăcini şi în România.

Citiți și: Ce este Ayahuasca, drogul folosit la întâlnirile secrete ale lui Gelu Oltean

Adina Anghelescu a vorbit joi seară la Antena 3 despre acest dosar.

„M-am interesat de unde a pornit. Totul a început în luna mai. Sursele mele judiciare au spus foarte clar că s-a lucrat foarte mult. Poliția germană a semnalat că a oprit în luna mai pe aeroportul din Frankfurt un colet cu trei kilograme de mescalină. Apoi au urmat schimburi europene, tot felul de discuții și s-a mers pe o livrare supravegheată Frankfurt-Brașov.

La Brașov există un cetățean care cunoștea locațiile în care aveau loc astfel de ceremonii de purificare, știa de aceste plante și acest cetățean a ajutat organele judiciare. S-a livrat noul colet și s-a dezvăluit locația din Harghita, unde au fost primele descinderi la o pensiune aflată lângă o pădure. Au fost găsite zece persoane care erau în stare euforică și opt tipuri de droguri, nu numai Ayahuasca.(...) În privința coletului de la Brașov pe ordinul de livrare era scris că e vorba de 7,5 kilograme, s-au descoperit doar două. Deci cinci se consumaseră sau au fost date altor filiere. Se vor descoperi și alte rețele”, a spus ea, joi seară, la emisiunea „Punctul de Întâlnire”.

Gelu Oltean rămâne în arest. Adina Anghelescu, despre reţeaua care realiza 20.000 de euro pe zi

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close