Antena 3 CNN Actualitate Căutările copilului de şase ani care a căzut în Someşul Mic au fost sistate şi vor fi reluate luni

Căutările copilului de şase ani care a căzut în Someşul Mic au fost sistate şi vor fi reluate luni

Căutările copilului de şase ani care a căzut în Someşul Mic au fost sistate şi vor fi reluate luni
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Ian 2013   •   18:40
Update 18:40 - Căutările copilului de şase ani care ar fi căzut în râul Someşul Mic, în Gherla, judeţul Cluj, după ce gheaţa, pe care se juca, s-a rupt, au fost sistate duminică seară, urmând să fie reluate luni, când vor veni şi echipaje de scafandri, conform Mediafax.
   
Potrivit pompierilor din Dej, la operaţiunea de căutare a copilului au intervenit un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, precum şi o barcă, însă băieţelul nu a fost găsit.
   
Conform sursei citate, căutările copilului de şase ani vor fi reluate luni, când vor veni şi echipaje de scafandri.

-------------------

Un copil în vârstă de şase ani este căutat, duminică după-amiază, de pompieri după ce ar fi căzut în râul Someşul Mic, în Gherla, judeţul Cluj, după ce gheaţa pe care se juca s-a rupt.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat că pompierii din Dej au fost solicitaţi, duminică, pentru a căuta un copil de şase ani care a căzut în râul Someşul Mic, în Gherla, conform Mediafax.
   
La ora transmiterii acestei ştiri, un echipaj de pompieri, unul de descarcerare şi unul SMURD intervin pentru căutarea copilului.
   
Pompierii sparg gheaţa cu ajutorul unor topoare în încercarea de a-l găsi pe copil.
   
Conform primelor informaţii, copilul se juca pe gheaţă, iar la un moment dat aceasta s-a rupt, iar el a căzut în apă.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close