Antena 3 Actualitate Cauza aglomerației din București. Traficul, blocat miercuri dimineața

Cauza aglomerației din București. Traficul, blocat miercuri dimineața

de Georgiana Adam    |    19 Mai 2021   •   10:44
Cauza aglomerației din București. Traficul, blocat miercuri dimineața

Participanții la trafic s-au confruntat cu o serie de probleme pe străzile din Capitală, în cursul zilei de miercuri.

În prima zi în care elevii din București s-au întors la școală, s-au înregistrat o serie de blocaje, iar traficul s-a desfășurat cu dificultate. În jumătatea de Vest a Capitalei, până la șoseaua de centură, traficul a fost aglomerat.

Între Bragadiru și Domnești, Centura Capitalei a fost blocată, în timp ce în zona Pipera s-a circulat îngreunat până după orele 09.00.

A fost nevoie de intervenția polițiștilor de la Rutieră, pentru decongestionarea traficului.

În Capitală, este prima zi în care toți elevii se întorc fizic la școală, după o pauză de mai bine de cinci luni. Elevii revin în bănci, indiferent de clasa în care sunt, având în vedere că rata de infectare din București a scăzut sub 1 la mie.

Elevii din București au revenit în școală

Masca de protecție este obligatorie, pe o distanță de 50 de metri față de unitățile de învățământ, iar astfel părinții care merg să își lase copiii la ore sunt obligați să o poarte.

Totodată, o școală se închide în cazul în care se constată că există mai multe cazuri de COVID-19, în rândul elevilor sau al profesorilor.

În interiorul unităților de învățământ se păstrează aceleași reguli impuse anul trecut în septembrie, când elevii au început școală. Elevii vor purta mască de protecție, iar în bănci trebuie să stea la o distanță de 1,5 metri. Totodată, clasele vor fi aerisite și dezinfectate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close