Antena 3 CNN Actualitate Cauza morții băiatului de 17 ani înecat la centrul termal de recreere din Balotești

Cauza morții băiatului de 17 ani înecat la centrul termal de recreere din Balotești

Un băiat de 17 ani din Dragomirești Deal, județul Ilfov, s-a înecat la un centru termal de recreere din Balotești.

Cauza morții băiatului de 17 ani înecat la centrul termal de recreere din Balotești
Sursa foto: Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Feb 2022   •   10:04

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Ilfov a fost sesizat sâmbătă, în jurul orei 19:48, de către angajaţii unui centru termal din Baloteşti, cu privire la faptul că un bărbat s-a înecat.  

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Otopeni pentru efectuarea de activităţi din competenţă, în cauză fiind identificată victima, respectiv un adolescent, în vârstă de 17 ani, care se afla cu un unchi la centrul de recreere.  

Cu toate eforturile depuse de echipajul medical care s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, în final, acesta a declarat decesul victimei. 

Conform surselor Antena 3, băiatul înota în bazin și dintr-o dată nu a mai dat din mâini și din picioare și a murit. Este posibil să fie un infarct, deocamdată nu s-a făcut necropsia.

Nu a fost vorba de vreun alt element care să atragă răspunderea centrului termal sau a altor persoane. 

Reacția Therme

Sambata, 12 februarie 2022 in jurul orei 19:40 personalul de supraveghere  Therme mpreuna cu echipa noastra de salvamari au intervenit prompt in sprijinul unui tanar de 17 ani care care părea să aibă dificultăți în apă, conform procedurilor de salvare.   
 
Personalul de interventie i-a aplicat masurile de prim ajutor pana la sosirea echipajelor de ambulanta. acesta fiind preluat de personalul medical SMURD cu semne vitale, continundu-se manevrele specifice. In pofida interventiei imediate si a eforturilor sustinute ale echipajelor de interventie, tanarul nu a putut fi salvat. 

Autoritatiile abilitate vor cerceta conditiile premergatoare de sanatate care au determinat dificultatiile de mentinere in apa ale tanarului, precum si conditiile specifice in care s-a produs acest accident.

Întreaga echipă Therme este întristata de acest eveniment. Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor săi.

Therme Bucuresti opereaza la cele mai inalte standarde de securitate acestea fiind prioritatea de top a centrului. Siguranța in apa este o parte importantă a procedurilor noastre si a planului de răspuns în situații de urgență, iar personalul nostru, si in special echipa de salvamari, au o pregatire temeinica si permanenta pentru asigurarea si mentinerea unui mediu foarte sigur pentru toti vizitatorii. 
Vom continua să sprijinim autoritățile abiliate pe măsură ce acestia își desfășoară evaluarea

×
Subiecte în articol: inec
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close