x close

Caz halucinant în Argeș. Copii sechestrați în casă de către executorul judecătoresc

09 Ian 2020   •   15:16
Caz halucinant în Argeș. Copii sechestrați în casă de către executorul judecătoresc

Caz halucinant în judeţul Argeş. Doi copii au rămas închişi în casă, în timpul unei executări judecătoreşti. Imobilul, care a făcut obiectul unui litigiu, a fost sigilat cu cei doi copii înăuntru.

”În acest moment poliția a sunat la Protecția Copilului și a anunțat faptul că în imobil sunt sechetrați minorii. Tatăl a reușit să spargă lacătul în prezența și acordul poliției pentru a ajunge în casă, acolo fiind alt sigiliu, pus de către executorul judecătoresc care cunoștea faptul că în imobil sunt copii minori și care a spus că nu e problema dânsei. E un lucru  halucinant!”, a declarat avocatul Ingrid Alexandrescu.

Fiica mea m-a sunat speriată că sunt zece oameni care mișcă prin curte

”Am spart lacătul în prezența poliției. Eu eram plecat de acasă. Am fost sunat de fiica mea de 13 ani, speriată foarte tare că sunt 10 oameni în curte, care se mișcă prin curte pentru că nu știam ce e cu ei. Nu am fost notificat de această acțiune. Eu am sunat poliția pentru că am crezut că cineva a intrat în curte abuziv. Aici era jandarmeria împreună cu executoarea Emilia Mateescu și cu soțul fostei mele soții și începuseră să inventarieze nu știu ce lucruri prin curte. Mi-au îngrădit accesul în casă, mi-au legat poarta cu lacătul”, a spus Silviu Mihăilescu, tatăl copiilor.

Caz halucinant în Argeș. Copii sechestrați în casă de executor judecătoresc

Citeşte mai multe despre:

Arges jandarmerie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati