Antena 3 CNN Actualitate Caz incredibil la Braşov. Directoarea unei bănci a încercat să OMOARE doi bătrâni. Avea să le restituie o datorie, dar nu avea banii

Caz incredibil la Braşov. Directoarea unei bănci a încercat să OMOARE doi bătrâni. Avea să le restituie o datorie, dar nu avea banii

Caz incredibil la Braşov. Directoarea unei bănci a încercat să OMOARE doi bătrâni. Avea să le restituie o datorie, dar nu avea banii
de O.P.    |    11 Sep 2014   •   05:55

 Caz incredibil la Braşov! Directoarea unei bănci este suspectată că ar fi încercat să omoare doi bătrâni de 76 de ani la care avea o datorie. Pentru că nu avea bani, femeia a cerut păsuire. Negocierile s-ar fi terminat însă prost. Directoarea ar fi lovit-o pe bătrână cu un ciocan de bucătărie, iar pe bătrân cu un cuţit.

Victimele au reuşit să sune la 112 şi au scăpat cu viaţă. Directoarea ar putea fi acuzată de tentativă de omor calificat.

Directoarea le-ar fi datorat bătrânilor o sumă de bani pe care nu avea de unde s-o înapoieze. S-a dus la ei când bătrâna era singură acasă. Conflictul ar fi început la scurt timp, după ce bătrânul s-a întors acasă de la medic.

Discuţiile despre plata datoriei au degenerat, iar femeia i-ar fi atacat pe cei doi bătrâni cu ce i-a căzut în mână.

Bătrânii au reuşit să sune la 112, iar medicii şi poliţiştii au ajuns imediat la ei acasă. Între timp, directoarea s-a făcut nevăzută.

Bătrânii au primit îngrijiri medicale la spital şi viaţa nu le este în pericol. Suspecta este deocamdată în libertate, pentru că ancheta procurorilor este abia la început.

Dacă anchetatorii vor găsi probe împotriva directoarei, aceasta va fi acuzată de tentativă la omor calificat.

×
Subiecte în articol: agresiuni tentativa de omor
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close