Antena 3 CNN Actualitate Caz revoltător în Suceava! O femeie a rămas fără fetița ei din cauza birocrației

Caz revoltător în Suceava! O femeie a rămas fără fetița ei din cauza birocrației

Caz revoltător în Suceava! O femeie a rămas fără fetița ei din cauza birocrației
Sursa foto: foto- Antena 3
10 Apr 2019   •   08:47

Caz scandalos la Suceava unde o femeie a rămas fără fetiţa sa din cauza birocraţiei şi procedurilor greoaie. Românca a fost acuzată de tatăl suedez al copilului de răpire şi a cerut arestarea ei. 

Autorităţile din ţară au pus în aplicare mandatul emis în Suedia şi au bagat-o după gratii, moment în care copila a fost dusă de urgenţă la Direcţia de Asistenţă Socială Suceava. 

Pentru că mama sa se afla în arest, tatăl fetiţei a putut să o ia înapoi în Suedia. 

Revoltător este că la scurt timp după ce fetiţa a ajuns în străinătate, Curtea de Apel Suceava a decis eliberarea femeii şi a respins şi cererea de arestare pentru răpire. 

„Copilul a fost adus la centrul de urgență de organele de poliţie, în urma unui mandat de arestare emis pe numele mamei, mamă care nu are domiciliul în judeţul Suceava, ci în judeţul Sibiu. Copilul rămas fără reprezentant legal a fost adus la centrul de urgență pe 29 și s-a instituit măsura de plasament de urgență, iar în aceeași zi, tatăl fetiței s-a prezentat cu toate actele necesare pentru a prelua copilul”, a spus purtătorul de cuvânt al DGASPC Suceava, Nicoleta Daneliuc. 

×
Subiecte în articol: Suceava femeie fetita
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close