Antena 3 CNN Actualitate Caz şocant în Alba Iulia: O tânără cu afecţiuni psihice a fost sechestrată şi violată de un bărbat de 55 de ani

Caz şocant în Alba Iulia: O tânără cu afecţiuni psihice a fost sechestrată şi violată de un bărbat de 55 de ani

Caz şocant în Alba Iulia: O tânără cu afecţiuni psihice a fost sechestrată şi violată de un bărbat de 55 de ani
Sursa foto: Foto: watwatworld.com
de S.T.    |    19 Mar 2012   •   11:01

Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a anunţat , luni, că un bărbat de 55 de ani din Alba Iulia a fost arestat preventiv după ce a sechestrat şi a constrâns o tânără care suferă de afecţiuni psihice să întreţină cu el relaţii sexuale.

Surprinzător este faptul că poliţiştii au fost sesizaţi chiar de către o cunoştinţă a acestuia că în locuinţa bărbatului este posibil să se afle sechestrată o tânără. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au găsit-o pe fată, care a reclamat că a fost ameninţată de bărbat şi constrânsă să întreţină raporturi sexuale, scrie Agerpres.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în cursul zilei de vineri, fata a fost invitată la o cafea în locuinţa bărbatului, unde a rămas până la intervenţia poliţiştilor, timp în care acesta a ameninţat-o şi a supus-o la perversiuni sexuale.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi prezentat Judecătoriei Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă. Acesta este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol.

Instanţa a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Deoarece victima suferă de afecţiuni psihice, împreună cu reprezentanţii Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Municipiului Alba Iulia, a fost luată măsura internării acesteia la un spital de psihiatrie, unde urmează să-i fie acordată asistenţă psihologică de specialitate.

×
Subiecte în articol: violata Alba
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close