Antena 3 CNN Actualitate Caz şocant în Botoşani: Fetiţă de 10 ani, înjunghiată mortal de un băiat, în drum spre biserică (VIDEO)

Caz şocant în Botoşani: Fetiţă de 10 ani, înjunghiată mortal de un băiat, în drum spre biserică (VIDEO)

Caz şocant în Botoşani: Fetiţă de 10 ani, înjunghiată mortal de un băiat, în drum spre biserică (VIDEO)
23 Mai 2010   •   17:22

O fetiţă de doar 10 ani a murit, duminică, într-o comună din Botoşani, după ce a fost înjunghiată de un adolescent de 15 ani. Tânărul avea probleme psihice şi fusese externat în urmă cu două luni dintr-un spital de specialitate.


Potrivit Mediafax, incidenul s-a produs în comuna Ştiubeni. Fata se îndrepta spre biserică însoţită de fratele ei în vârstă de 12 ani. La un moment dat, consăteanul de 15 ani a venit spre cei doi şi a înjunghiat-o mortal pe fetiţă.

Surse din Poliţia Botoşani susţin că atacatorul era cunoscut cu probleme psihice. Se pare că acesta a vrut să se răzbune pe familia fetei pe motiv că era umilit de membrii familiei respective. Băiatul suferă de schizofrenie şi a fost internat până acum de patru ori la Spitalul de Neuropsihiatrie din Botoşani. El fusese externat în urmă cu două luni.

Fratele victimei nu a reuşit să intervină, întrucât a fost luat prin surprindere de gestul consăteanului.

În urma incidentului, poliţiştii l-au reţinut pe atacator. Fratele, mama şi tatăl victimei au fost duşi la spital în stare de şoc.



Antena3.ro



×
Subiecte în articol: fetita injunghiata biserica
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close