Antena 3 CNN Actualitate Caz șocant în Capitală! Doi bărbați au tâlhărit proprietarul unui apartament, dându-se drept polițiști

Caz șocant în Capitală! Doi bărbați au tâlhărit proprietarul unui apartament, dându-se drept polițiști

Doi bărbați au tâlhărit proprietarul unui apartament din sectorul 2 din Capitală, dându-se drept polițiști. Cei doi au sustras bunuri și bani, cauzând un prejudiciu estimat la suma de 13.000 de lei.

Caz șocant în Capitală! Doi bărbați au tâlhărit proprietarul unui apartament, dându-se drept polițiști
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    18 Sep 2020   •   18:00

Update. Cei doi bărbați care au furat bunuri de 13.000 de lei dintr-un apartament din sectorul 2 al Capitalei, dându-se drept polițiști, au fost arestați vineri seara.

„Față de cei doi bărbați, magistrații au emis mandate de arestare preventivă”, au anunțat polițiștii.

Știrea inițială. Primul bărbat ar fi pătruns în apartament pe ușă, iar celălalt, cu ajutorul unei frânghii, a intrat în locuință de pe acoperișul blocului. Apoi, aceștia au imobilizat proprietarul apartamentului, pretinzând că sunt polițiști. 

În acest caz, polițiștii din București au făcut, vineri, patru percheziții domiciliare în Capitală și în județul Ilfov și au dus la audieri doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările au început după ce în 29 iunie o persoană ar fi pătruns fără drept într-un apartament din sectorul 2, profitând de faptul că ușa era neasigurată. O altă persoană ar fi pătruns concomitent în locuință coborând în rapel pe o frânghie fixată pe acoperișul blocului.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și a fost sesizat Parchetul în vederea propunerii de luare a măsurii arestului preventiv.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: pilițiști furt
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close