Antena 3 CNN Actualitate Caz șocant la Bârlad! Un tată și-a bătut cei trei copii, iar apoi a dat foc la casă

Caz șocant la Bârlad! Un tată și-a bătut cei trei copii, iar apoi a dat foc la casă

Caz șocant la Bârlad! Un tată și-a bătut cei trei copii, iar apoi a dat foc la casă
15 Ian 2019   •   10:56

Un bărbat din Bârlad și-a bătut copiii și a fost foc casei în momentul în care aceștia au fost luați de asistenții sociali. 

Copiii au 2, 5 și 11 ani și au fost luați de lângă tatăl lor de cei de la Protecția Copilului după ce fata cea mare a sunat la 112 pentru a cere ajutor din partea autorităților. 

Fata a spus că tatăl îi neglijează și că are un comportament agresiv. 

Cei trei copii au mai fost în atenţia instituţiei noastre şi în trecut, dat fiind faptul că părinţii acestora întâmpinau dificultăţi în gestionarea resurselor financiare şi de relaţionare intrafamilială, situaţie generatoare de abuz psiho-emoţional în formă continuă. Concluziile evaluării iniţiale au condus la stabilirea măsurii de protecţie specială plasament în regim de urgenţă în cadrul Centrului de Primire în Regim de Urgenţă pentru Copilul Abuzat Neglijat şi Exploatat Bârlad. Copiii menţin în continuare relaţii personale cu bunica maternă întrucât aceasta manifestă interes faţă de situaţia lor”, a declarat Ionuţ Dănilă din cadrul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vaslui.

Bărbatul a dat apoi foc locuinței. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: Barlad copiii
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close