Antena 3 CNN Actualitate Caz şocant la Craiova! Victima unui accident rutier, JEFUITĂ în plină stradă de MARTORI

Caz şocant la Craiova! Victima unui accident rutier, JEFUITĂ în plină stradă de MARTORI

Caz şocant la Craiova! Victima unui accident rutier, JEFUITĂ în plină stradă de MARTORI
Sursa foto: Foto: Antena 3
19 Apr 2012   •   17:34

Imagini incredibile la Craiova. Victima unui accident rutier este jefuită în plină stradă de martori, în timp ce se află întinsă pe şosea. Accidentul a avut loc pe 6 aprilie, însă până acum poliţia nu a înregistrat nicio plângere.

Un şofer aflat în trafic a surprins imagininile revoltătoare. In timp ce mai mulţi trecători încercau să o ajute pe femeia rănită şi sunau la 112, alţi doi martori (!) cotrobăiau prin lucrurile acesteia care zburaseră pe carosabil.

Accidentul a avut loc în data de 6 aprilie pe Bulevardul 1 Mai din Craiova. Femeia a fost lovită de o maşină în timp ce încerca să traverseze strada. Din impact, geanta şi lucrurile femeii au fost aruncate, iar câţiva trecători le-au strâns şi le-au pus deoparte. In grupul celor care păreau hotărâţi să ajute femeia care zăcea pe carosabil, se aflau şi un bărbat şi o femeie.

Cei doi nu au făcut însă altceva decât să se acopere unul pe altul şi să fure lucrurile femeii. Imediat după aceea, bărbatul şi femeia s-au facut nevăzuţi.

Totul s-a întâmplat înainte ca poliţia să ajunga la faţa locului. Femeia accidentată a fost uşor lovită la genunchi şi nu a avut nevoie de spitalizare. Până acum, victima nu a depus vreo plângere la poliţie să reclame că i-a dispărut vreun bun.



×
Subiecte în articol: Craiova geanta spitalizare
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close