Antena 3 CNN Actualitate Caz șocant! O adolescentă şi-a ucis bebeluşul nou-născut cu mai multe lovituri în cap, după care l-a asfixiat

Caz șocant! O adolescentă şi-a ucis bebeluşul nou-născut cu mai multe lovituri în cap, după care l-a asfixiat

O adolescentă de numai 17 ani din Tălpigi, judeţul Galaţi, și-a omorât bebelușul lovindu-l în cap în repetate rânduri, după care l-a asfixiat. Tânăra a fost arestată preventiv și este cercetată pentru omor calificat.

Caz șocant! O adolescentă şi-a ucis bebeluşul nou-născut cu mai multe lovituri în cap, după care l-a asfixiat
Sursa foto: pixabay
de Diana Dragotescu    |    13 Aug 2020   •   11:45

Potrivit autoritățiilor, crima din Tălpigi, județul Galați, a avut loc pe data de 3 august. Femeia a născut la domiciliu, după care a lovit bebeluşul în cap de mai multe ori şi l-a asfixiat. La naștere, copilul era perfect sănătos. 

Bebelușul a fost lovit și asfixiat imediat după naștere 

„Se reţine că în ziua de 03.08.2020, între orele 18.00-20.00, în timp ce inculpata C.I.V. se afla la domiciliul din localitatea Tălpigi/Ghidigeni/Galaţi, după ce a dat naştere unui făt viu şi viabil, a manifestat acte de violenţă asupra acestuia, respectiv lovituri active la nivelul capului cu/de corpuri contondente, suprimare şi tracţiune la nivelul gurii, ceea ce a condus la instalarea decesului fătului", informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Tânăra este  acum cercetată pentru omor calificat. La solicitarea procurorilor, Tribunalul Galaţi a aprobat arestarea preventivă pentru 30 de zile a femeii, care a dat dovadă de o cruzime ieșită din comun. 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: bebelus crima Galați
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close