x close

Caz uluitor în România. Adevăratul criminal a stat mai puțin la închisoare decât bărbatul acuzat pe nedrept

de S.T.    |    19 Sep 2017   •   22:26
Caz uluitor în România. Adevăratul criminal a stat mai puțin la închisoare decât bărbatul acuzat pe nedrept 534 Foto: arhivă Antena 3

Tribunalul Gorj a decis eliberarea condiţionată a lui Gheorghe Avram, bărbatul condamnat pentru uciderea în 1992 a unei minore de 14 ani, crimă pentru care Marcel Ţundrea a fost închis pe nedrept timp de 12 ani.

Instanţa a decis admiterea propunerii Comisiei pentru liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Târgu-Joi, respingând astfel contestaţia formulată procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Decizia Tribunalului Gorj este definitivă, astfel că Gheorghe Avram a fost eliberat în cursul după-amiezii de marţi.

Gheorghe Avram, bărbatul acuzat de uciderea minorei Mioara Gherasie în vara anului 1992, crimă pentru care Marcel Ţundrea a fost închis 12 ani pe nedrept, a fost condamnat, în 2014, de Tribunalul Gorj la 22 de ani de închisoare.

Potrivit unor surse judiciare, decizia de liberare condiţionată a fost motivată de vârsta deţinută şi cumularea pedepsei pentru crima din 1992 cu alte pedepse aferente unor alte condamnări pe care le-a mai avut Gheorghe Avram

În anul 2007, Marcel Ţundrea a murit din cauza bolilor contractate în închisoare, decesul său survenind înainte ca judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să pronunţe sentinţa definitivă de nevinovăţie.

Citiți și:

Drama lui Marcel Țundrea. Condamnat la 25 de ani de închisoare pentru o faptă pe care nu a comis-o

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

inchisoare crima criminal
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati