x close

Cazul Berbeceanu, în varianta Mioriţa. Ciuvică: Mureşan şi cu Muntean îl bagă pe Berbeceanu la puşcărie

de M.Z.    |    26 Oct 2013   •   23:34
Cazul Berbeceanu, în varianta Mioriţa. Ciuvică: Mureşan şi cu Muntean îl bagă pe Berbeceanu la puşcărie 418 Foto: captura Antena 3

Preşedintele Grupului de Investigaţii Politice (GIP), Mugur Ciuvică, este de părere că Traian Berbeceanu, şeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Alba, este o victimă a sistemului, fiing închis pe bănuieli.

"Mie îmi e din ce în ce mai clar că Berbeceanu este o vcitimă a sistemului respectiv. Arestarea lui preventivă, horodonc-tronc, mie îmi vorbeşte despre abuz. (...) El e băgat la închisoare pe nişte vorbe, bănuieli... Toate astea îmi arată mie că e vorba de un abuz clar şi autorităţile statului - poliţişti, procurori - se comportă în acest caz ca interlopii. (...) El e o victimă în această ecuaţie", a spus preşedintele GIP, Mugur Ciuvică, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

În ce priveşte numele persoanelor implicate în acest dosar, pare un caz uşor mioritic, a mai spus Ciuvică.

"Mureşan (Ioan Mureşan, procuror-şef DIICOT - n.r.) şi cu Muntean (Alin Muntean, ofiţer BCCO Alba - n.r.) îl bagă pe Berbeceanu la puşcărie", a adăugat Ciuvică.


La rândul său, şi vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, Dumitru Coarnă, crede în nevinovăţia lui Berbeceanu, spunând că, "i s-a făcut dosar, pentru că a avut curajul să spună adevărul".


Comisarul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de procurorii DIICOT Alba că a sprijinit o grupare infracţională, care făcea evaziune fiscală cu produse petroliere.Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati