Antena 3 CNN Actualitate Cazul Caracal. Criminaliștii scanează cu georadarul camera unde Alexandra a fost sechestrată. Patul lui Gheorghe Dincă și saci cu lucruri, la analiză

Cazul Caracal. Criminaliștii scanează cu georadarul camera unde Alexandra a fost sechestrată. Patul lui Gheorghe Dincă și saci cu lucruri, la analiză

Cazul Caracal. Criminaliștii scanează cu georadarul camera unde Alexandra a fost sechestrată. Patul lui Gheorghe Dincă și saci cu lucruri, la analiză
26 Aug 2019   •   14:47

UPDATE Anchetatorii au reluat cercetările în casa lui Gheorghe Dincă. Aceștia scanează curtea cu un georadar, iar acum au reluat cercetările în interiorul locuinței.

Potrivit informațiilor obținute de reporterii Antena 3, anchetatorii au intrat cu aparatul în camera în care a fost sechestrată Alexandra Măcenașu.

Aceștia au scos patul, o chiuvetă și câțiva saci cu lucruri, care urmează să meargă la expertiză. Întreaga încăpere va fi scanată cu georadarul.

----------------------------

UPDATE Ancheta de la Caracal continuă. Luni, anchetatorii vor continua scanarea curții lui Dincă. 

Inculpatul din Caracal, Gheorghe Dincă, suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu, de 15 ani, şi a Luizei Melencu, de 18 ani, va participa alături de anchetatori la scanarea curții. 

----------------------------

Ancheta de din Caracal intră în a cincea săptămână. Criminaliștii scanează luni casa lui Gheorghe Dinca în speranța că vor gasi aici mai multe indicii despre crimele mărturisite.

Potrivit unor surse, Dincă le-a spus criminaliştilor că săpăturile nu-şi au rostul pentru că nu vor gasi nimic care să-l incrimineze. Acesta se află în cursul zilei de luni alături de criminaliști la locuința din Caracal.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul. Expertiza INML a stabilit că fragmentele osoase găsite în locuinţa lui Dincă aparţin Alexandrei.

De asemenea, el susţine că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie. Dincă susţine că a incinerat corpul Luizei, iar fragmentele osoase le-a aruncat lângă o pădure, însă expertiza INML nu a putut stabili un profil ADN.

 

×
Subiecte în articol: DIICOT Gheorghe Dincă Caracal tragedie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close