Antena 3 CNN Actualitate Cazul Caracal. Filmare-bombă cu camera ascunsă

Cazul Caracal. Filmare-bombă cu camera ascunsă

Cazul Caracal. Filmare-bombă cu camera ascunsă
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
27 Aug 2019   •   21:18

Mihai Gâdea a prezentat, marți, la Sinteza Zilei, mărturia unei persoane-cheie din dosarul Caracal, un martor al acuzării care ar fi fost chemat de cinci ori la Poliție și la Procuratură pentru că declarațiile sale inițiale ar fi fost pierdute sau "scăpate" din dosar în mod absolut complice.

Citește și: Cazul Caracal. Incredibil. Fiica lui Gheorghe Dincă, partenera unui afacerist italian acuzat de trafic de arme

Bărbatul, despre care se spune că ar fi ultima persoană care ar fi văzut-o pe Luiza în viață înainte să urce în mașina lui Gheorghe Dincă, a fost filmat cu camera ascunsă.

"Am dat declarații peste declarații - am dat patru și cu una, cinci. I-am dat lui Tonel la bunică-su în curte și i-am spus cum s-a prezentat, cum era fata. Ziua mea de muncă cine mi-a plătit-o?

Eu am plecat din timpul muncii, din construcții și mi-a dat voie șeful de echipă. (...) Nici ocazia nu mi-a plătit-o", a spus bărbatul.

Citește și: Dezvăluiri în premieră făcute de avocatul familiei Luizei Melencu: „Dosarul fetei și unele înregistrări cu ultimele momente din viața ei au dispărut odată cu ea”

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat luni la Antena 3 că „mare parte din dosarul dispariției Luizei” s-a pierdut:

„Mare parte din dosarul dispariției Luizei a dispărut. A dispărut pe parcurs, odată cu dispariția Luizei. Vă dau în premieră. Există ca în orice caz al unei dispariții, cel mai important element e ultima persoană care te-a vazut în viață.

Ultima persoană care a vazut-o pe Luiza eu am adus-o in fața procurorilor DIICOT central și ei s-au mirat, nu știau de existența acestei persoane. Această persoană fusese audiată de patru ori în dosarul inițial, la poliția zonală, la Parchetul judecătoriei Caracal și Craiova și la DIICOT Craiova. Persoana a avut cel puțin patru audieri. Cei care fac acum audieri nu știau de această persoană, de declarațiile date.

Vă mai dau o informație. La început au fost niște înregistrări, la intersecția groazei existau trei camere de luat vederi în spic, la un colț de clădire, care filmau tot, venirea Luizei, plecarea Luizei, mașina lui Dincă.

Înregistrările au fost ridicate de politiști înainte de sosirea la DIICOT Craiova. Au fost persoane care au văzut acele înregistrări. O înregisrare a dispărut. Cei de la structura centrală DIICOT nu o mai au. Înregistrarea a văzut-o și mama Luizei. A dispărut. Nu se știe unde au dispărut", a spu Tonel Pop.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Gheorghe Dincă

Antena 3 CNN

Antena 3 devine Antena 3 CNN | Moment istoric pe piaţa media din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close