Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Dincă, audiat din nou: ce pistă nouă au descoperit polițiștii în cazul Caracal

Gheorghe Dincă, audiat din nou: ce pistă nouă au descoperit polițiștii în cazul Caracal

Gheorghe Dincă, audiat din nou: ce pistă nouă au descoperit polițiștii în cazul Caracal
02 Dec 2019   •   10:30

UPDATE: Gheorghe Dincă va fi audiat luni, unde urmează să dea explicații cu privire la Luiza Melencu, după denunțul pe care l-a făcut pe 6 noiembrie, denunț în urma căruia vecinul său Ștefan Risipiceanu a fost arestat pentru 30 de zile.

De asemenea, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat că are o serie de întrebări pentru Gheorghe Dincă.

----------------------------

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, va fi audiat în cursul zilei de luni, la Inspectoratul General al Poliției Române.

De altfel, Gheorghe Dincă și-a deținut vecinul că ar fi participa la violarea Luizei Melencu, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ştefan Risipiceanu, complicele lui Dincă.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

×
Subiecte în articol: audieri Caracal Gheorghe Dincă
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close