Antena 3 CNN Actualitate Cazul Caracal. Iubitul Alexandrei Măceșanu, mărturii șocante: „Eu nu cred că este moartă”

Cazul Caracal. Iubitul Alexandrei Măceșanu, mărturii șocante: „Eu nu cred că este moartă”

Cazul Caracal. Iubitul Alexandrei Măceșanu, mărturii șocante: „Eu nu cred că este moartă”
27 Sep 2019   •   13:59

Iubitul Alexandrei Măceșanu a spus că nu a fost anunțat că urmează să fie audiat în cazul Caracal. De asemenea, tânărul e de părere că Alexandra nu este moartă. 

„Ar trebui să mă audieze ca să spun cum s-a întâmplat în ziua aceea. Urma să mă întâlnesc cu ea. Nu am mai vorbit cu ea după ce mi-a spus că ne vedem pentru că nu mi-a mai răspuns. Nu m-au anunțat că urmează să fiu audiat, nu am auzit nimic. Dar sigur că mă voi prezenta”, a spus Marian. 

„Eu nu cred că Alexandra e moartă. Nu știu unde ar putea fi”, a mai spus iubitul fetei. 

Iubitul Alexandrei Măceşanu va fi audiat la DIICOT. Avocatul familiei fetei care ar fi fost arsă în butoi de Gheorghe Dincă a făcut cererea, iar procurorii DIICOT au acceptat. 

Avocatul familiei Măceșanu a venit din nou la DIICOT pentru a depune această cerere ca tânărul să fie audiat. Familia vrea să știe ce a discutat cu Alexandra înainte de răpire și chiar în ziua răpirii. Iubitul fetei urma să se vadă în acea seară cu Alexandra. 

Ce spune avocatul familiei Măceșanu

„Așa cum am promis, am venit și am depus o cerere prin care solicităm audierea unui martor-cheie din dosarul de urmărire penală. E vorba de prietenul Alexandrei, cu care trebuia să se întâlnească în data de 24.07 anul acesta”

Nu avem indicii că el ar avea mai multe informații, tocmai de aceea dorim să dea o declarație, să vedem ce știe, ce cunoaște, ce a discutat înainte de data de 24 și ce trebuia să facă pe 24, unde trebuia să meargă. Trebuiau să se întâlnească în locul în care probabil a sosit inculpatul și a racolat-o”. 

„Domnul Cumpănașu, încă de la începutul acestei anchete, a făcut precizarea că ar trebui audiat și prietenul Alexandrei. Ancheta e destul de greoaie, suntem la un început de drum. Eu mai am de studiat anumite volume, procurorii am speranța că își fac treaba așa cum trebuie, chiar dacă noi nu știm anumite date, cum că ar face verificări și investigații cu privire la traficul de persoane. Dar sper că se vor afla. Acest dosar, la un moment dat, se va face public”. 

 

 

×
Subiecte în articol: marturii iubitul Caracal
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close