Dosarul Caracal, mărturii cutremurătoare din sala de judecată. ”Nu era stăpân pe sine, era emoționat pentru că spunea lucruri teribile”

de L.D.    |    20 Mai 2020   •   14:41
Dosarul Caracal, mărturii cutremurătoare din sala de judecată. ”Nu era stăpân pe sine, era emoționat pentru că spunea lucruri teribile”

Gheorghe Dincă a fost adus astăzi la Tribunalul Olt, unde a fost audiat în fața familiilor Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu. Ședința în care mebrii familiilor au stat față în față cu ”monstrul din Caracal” s-a ținut cu ușile închise.

”(Gheorghe Dincă n. red.) a început să spună și a declarat care sunt polițiștii care l-au torturat, cum l-au torturat, când l-au torturat, în ce fel, psihic, a fost torturat și fizic multe ore. Polițiștii respectivi nu făceau parte din anchetă.”, a declarat avocatul Tonel Pop.

”Nu era stăpân pe sine, era destul de emoționat pentru că spunea lucruri teribile, pentru care și-a dat masca jos, și era foarte emoționat pentru că spunea adevărul. Își aducea aminte de momentele în care era torturat”, a mai declarat avocatul.

Chiar și Monica Melencu, mama Luizei, a observat că în ședința de astăzi Gheorghe Dincă ”a fost ceva mai comunicativ”. 

”El e conștient că va fi omorât în pușcărie, dar tot spune că e nevinovat. Când am întrebat unde sunt fetele, el nu spune unde sunt”, a declarat femeia. 

 

Parteneri
sati
x close