Antena 3 CNN Actualitate Dosarul Caracal, mărturii cutremurătoare din sala de judecată. ”Nu era stăpân pe sine, era emoționat pentru că spunea lucruri teribile”

Dosarul Caracal, mărturii cutremurătoare din sala de judecată. ”Nu era stăpân pe sine, era emoționat pentru că spunea lucruri teribile”

Gheorghe Dincă a fost adus astăzi la Tribunalul Olt, unde a fost audiat în fața familiilor Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu. Ședința în care mebrii familiilor au stat față în față cu ”monstrul din Caracal” s-a ținut cu ușile închise.

Dosarul Caracal, mărturii cutremurătoare din sala de judecată. ”Nu era stăpân pe sine, era emoționat pentru că spunea lucruri teribile”
20 Mai 2020   •   14:41

”(Gheorghe Dincă n. red.) a început să spună și a declarat care sunt polițiștii care l-au torturat, cum l-au torturat, când l-au torturat, în ce fel, psihic, a fost torturat și fizic multe ore. Polițiștii respectivi nu făceau parte din anchetă.”, a declarat avocatul Tonel Pop.

”Nu era stăpân pe sine, era destul de emoționat pentru că spunea lucruri teribile, pentru care și-a dat masca jos, și era foarte emoționat pentru că spunea adevărul. Își aducea aminte de momentele în care era torturat”, a mai declarat avocatul.

Chiar și Monica Melencu, mama Luizei, a observat că în ședința de astăzi Gheorghe Dincă ”a fost ceva mai comunicativ”. 

”El e conștient că va fi omorât în pușcărie, dar tot spune că e nevinovat. Când am întrebat unde sunt fetele, el nu spune unde sunt”, a declarat femeia. 

 

×
Subiecte în articol: Caracal Gheorghe Dincă
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close