Antena 3 CNN Actualitate Cazul Caracal. Zi sfâșietoare pentru familiile Alexandrei și Luizei

Cazul Caracal. Zi sfâșietoare pentru familiile Alexandrei și Luizei

Cazul Caracal. Zi sfâșietoare pentru familiile Alexandrei și Luizei
08 Sep 2019   •   11:35

Zi sfâșietoare pentru familiile Alexandrei și Luizei.

Toți colegii lor încep școala mâine, iar bancile fetelor vor rămâne goale. Pentru familia Alexandrei e și mai dureros pentru că pe 15 septembrie este și ziua de naștere a fetei, o zi de care se bucurau cu toții împreună în fiecare toamnă, la început de școală.

Dureros și revoltător, totodată, este faptul că Alexandra a fost răpită chiar din spatele liceului la care învăța și la care ar fi trebuit să meargă mâine dimineață împreună cu colegii ei din clasa a X-a.

Mama Luizei va susține luni un discurs în fața colegilor fiicei ei. Colegii s-au mobilizat și au pregătit tricouri cu chipurile celor două fete, Alexandra și Luiza.

"Cred că acesta va fi un strigăt de disperare. Vreau să se facă tot ce se poate, să nu ne axăm doar pe domnul Dincă. Se știe că are complici. Fac un anunț disperat: sunt cinci luni de zile, să ne ajute cineva s-o găsim! Nu știm un răspuns un răspuns concret, nu ne dă nimeni absolut niciun răspuns!

Tind să cred că Luiza nu este moartă și sper să vină acea zi s-o vedem intrând pe poartă", a spus Monica Melencu, printre lacrimi, duminică, la News Magazine",

×
Subiecte în articol: cazul caracal Gheorghe Dincă
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close