Antena 3 CNN Actualitate Cazul care a îngrozit Deva. Femeia bătută şi violată a murit

Cazul care a îngrozit Deva. Femeia bătută şi violată a murit

Cazul care a îngrozit Deva. Femeia bătută şi violată a murit
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Aug 2015   •   14:22

Femeia bătută şi violată în centrul Devei a murit în spital. Femeia trăia pe stradă, loc unde au şi găsit-o trei tineri de 15 şi 14 ani. Au bătut-o crunt, apoi unul dintre ei a violat-o.

Femeia a ajuns la spital în comă, a agonizat câteva zile în sectia ATI. Cu toate eforturile medicilor, femeia s-a stins joi după amiază.

Medicii legisti spun că loviturile primite de la cei trei minori şi violul au cauzat, într-un final, moartea femeii.

Totul s-a întâmplat sâmbătă noaptea. După ce au bătut-o şi violat-o, cei trei au abandonat femeia şi si-au văzut linistiti de viaţă. Unul dintre ei, Raul, de 14 ani, a avut vreme de postări pe facebook. Într-una dintre postări apare fotografia unui sinucigas şi scrie: „E ciudat cum în câteva secunde ai putea fi doar o amintire". Cu ceva vreme în urmă, a distribuit pe pagina sa versurile unui cântec.

Rudele băietilor au depus contestatie la decizia de arestare preventivă pentru 30 de zile. Procurorii spun că, din cauza că sunt minori, cei trei scapă doar cu măsuri educative.

Cazul a fost preluat acum de procurori. Procurorii continuă cercetările pentru a stabili ce s.a intâmplat în centrul Devei sambătă noapte şi răspunderea penală a celor trei care au bătut o femeie până au adus în stare de comă profundă, apoi au violat-o şi tâlhărit-o.

×
Subiecte în articol: deva viol
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close