Antena 3 CNN Actualitate Cazul copilului mort după anestezie. Reacția clinicii din Pitești la care s-a întâmplat tragedia: "Este atât de dureros, de greu de acceptat"

Cazul copilului mort după anestezie. Reacția clinicii din Pitești la care s-a întâmplat tragedia: "Este atât de dureros, de greu de acceptat"

Clinica la care a fost anesteziat copilul de patru ani din Pitești a avut o primă reacție după ce s-a produs tragedia. Băiatul a intrat în comă după anestezia făcută la stomatolog și a murit ulterior la spital.

Cazul copilului mort după anestezie. Reacția clinicii din Pitești la care s-a întâmplat tragedia: "Este atât de dureros, de greu de acceptat"
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Feb 2020   •   16:33

"Stim ca toata lumea asteapta o reactie de la noi si, mai mult decat orice, ne dorim sa intelegeti ca ne este la fel de greu ca fiecaruia dintre dvs. sa intelegem si sa acceptam ceea ce s-a intamplat in clinica noastra. O clinica in care sunt tratati si copiii nostri, ai colegilor, prietenilor si cunostintelor noastre.

Inainte de toate, suntem oameni si parinti - de aceea ceea ce s-a intamplat in casa noastra este atat de dureros, de greu de acceptat, atat de greu de trait si de inteles. In aceste momente, gandurile si inimile noastre sunt insa alaturi de parinti, nu facem decat sa ne rugam sa aiba putere si liniste.

Ne dorim mai mult decat oricine sa intelegem ce s-a intamplat, asteptam rezultatul investigatiilor si anchetelor in curs, speram din tot sufletul ca vor aduce raspunsurile pe care toata lumea le asteapta si ca nu vor lasa loc de alte interpretari. Caci, din pacate, pana in acest moment, dezinformarea, speculatiile si goana dupa senzational s-au dovedit o data in plus mai importante decat cautarea adevarului.

Inca o data va rugam sa aveti toata increderea ca, in momentul in care vom avea toate datele, vom fi primii care vom dori sa le facem publice.

Pana atunci, ne dorim sa respectam durerea parintilor, alaturi de care suntem cu tot sufletul nostru", a scris clinica pe pagina de Facebook. 

×
Subiecte în articol: Pitești clinica anestezie
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close