Antena 3 CNN Actualitate Cazul de la Timişoara. Imagini cu cei doi studenţi la cumpărături, imediat după crimă (VIDEO)

Cazul de la Timişoara. Imagini cu cei doi studenţi la cumpărături, imediat după crimă (VIDEO)

Cazul de la Timişoara. Imagini cu cei doi studenţi la cumpărături, imediat după crimă (VIDEO)
Sursa foto: criminali
25 Noi 2009   •   21:04

V-aţi întrebat vreodată cum arată un criminal imediat după crimă? E calm, relaxat, fără urmă de remuşcări. Imagini cutremurătoare vin de la Timişoara, în cazul celor doi studenţi care au ucis şi tranşat un bărbat de 65 de ani. Carmen şi Sergiu au fost filmaţi în timp ce cumpărau saci şi un geamantan în care să poată pune bucăţi din trupul victimei lor.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din supermarket. Calmă, tânăra îl ţine de braţ pe iubitul ei. Tocmai cumpăraseră sacii de plastic, cei în care, o oră mai târziu, aveau să îndese bucăţile de cadavru.

Secvenţa următoare o surprinde pe Carmen aşteptându-l pe Sergiu, undeva în faţa caselor de marcat. Nu pare deloc stresată. Nu se plimbă nervos. Bea un suc... Şi chiar îl ajută pe un bărbat care duce o scară.
Apoi, este filmată cum împinge căruciorul în care era geamantanul. Este evident că se gândiseră deja că vor avea nevoie de el ca să scoată cadavrul din cameră. Şi, cel mai probabil, stabiliseră deja că îl vor tranşa pe bărbat. Dovada- sacii de plastic.

Băiatul a lovit victima cu pumnii şi picoarele până când bărbatul a căzut, iar fata i-a înfipt cuţitul de 3 ori. Procurorii însă au decis: Nu are importanţă cine a dat cu cuţitul. Acţiunea celor doi a condus la decesul victimei.

Miercuri, judecătorii le-au prelungit mandatele de arestare pentru alte 60 de zile. Procesul va începe pe 4 decembrie.



Observator

×
Subiecte în articol: crima Timisoara studenti
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close