Antena 3 CNN Actualitate Cazul Giuleşti: Mai multe cadre medicale erau strânse într-un salon, o persoană a ieşit cu un tort (VIDEO)

Cazul Giuleşti: Mai multe cadre medicale erau strânse într-un salon, o persoană a ieşit cu un tort (VIDEO)

Cazul Giuleşti: Mai multe cadre medicale erau strânse într-un salon, o persoană a ieşit cu un tort (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
20 Aug 2010   •   15:36

Anchetatorii continuă cercetările în cazul incidentului produs la Maternitatea Giuleşti. Procurorul Marius Iacob a declarat, vineri, că în acest moment există mai multe contradicţii între declaraţiile personalului medical, pe care anchetatorii încearcă să le clarifice. Cercetările la faţa locului urmează să fie finalizate în cursul zilei de vineri.

Marius Iacob a precizat că există date din care rezultă că mai multe cadre medicale erau strânse într-un salon în momentul în care s-a produs incendiul. Una dintre persoanele audiate a declarat că, la un moemtn dat, din salon a ieşit cineva care ţinea în mână un tort.

"Acum confruntăm declaraţiile persoanelor audiate. Sunt mai multe contradicţii în declaraţii", a spus Marius Iacob.

Procurorul confirmă că asistenta în responsabilitatea căreia se afla salonul a lipsit de acolo "pentru o perioadă de timp". Iacob susţine că se poate afla cât timp a lipsit din vizionarea înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, dar că nu poate comunica încă acest detaliu. Acesta a mai precizat că asistenta care a lipsit era singura persoană care avea cartela de acces în salonul respectiv.

Marius Iacob a mai declarat că posibilitatea producerii unei explozii este exclusă, fiind vorba cu certitudine doar de un incendiu. Cauzele producerii acestuia urmează să fie clarificate.

"În salonul de terapie intensivă temperatura a ajuns la 200 de grade Celsius", a mai precizat Iacob.

Aparatura medicală şi obiectele care se aflau în camera în care s-a produs incendiul vor fi transportate, vineri, la Petroşani.

Antena3.ro


×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close