Antena 3 CNN Actualitate Cazul Mario Iorgulescu, declarația care răstoarnă tot. Avocat: „Nu a fost niciodată internat în spitalul bogătașilor”

Cazul Mario Iorgulescu, declarația care răstoarnă tot. Avocat: „Nu a fost niciodată internat în spitalul bogătașilor”

Mario Iorgulescu nu a fost niciodată internat într-un spital „de lux” din Italia. Avocatul fiului președintelui FRF susține că Mario se află într-un spital de stat iar transferul s-a făcut exclusiv din motive medicale.

Cazul Mario Iorgulescu, declarația care răstoarnă tot. Avocat: „Nu a fost niciodată internat în spitalul bogătașilor”
Sursa foto: Foto: Facebook
10 Ian 2020   •   12:15

Mai mult, anchetatorii sunt la curent cu starea acestuia iar familia se declară gata să ofere sprijin în anchetă.

„Iorgulescu Mario nu a fost niciodată internat în spitalul San Raffaele, unitatea medicală prezentată ca fiind „a bogătaşilor”, ci într-un spital de stat la secția „terapie intensivă”. În prezent, Iorgulescu Mario se află în continuare internat, urmând tratamentul specific leziunilor suferite, fiind sub supraveghere medicală continuă, recuperarea acestuia reprezentând scopul principal al familiei” a transmis avocatul Dragoș Pârgaru, potrivit Libertatea

„Organele de urmărire penală au fost și sunt informate în legătură cu starea medicală a pacientului în vederea realizării procedurilor judiciare în concordanță cu circumstanțele specifice cauzei” a precizat apărătorul lui Mario.

Avocatul susține că transferul in Italia s-a realizat exclusiv din motive medicale și acest lucru nu împiedică ancheta accidentului pe care l-a provocat fiul președintelui FRF.

Pe 7 septembrie, Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un accident pe Şoseaua Chitilei, în Bucureşti. Tânărul de 24 de ani a pierdut controlul noii sale mașini, un Aston Martin DBS, și a pătruns pe contrasens, spulberând un alt autoturism condus de un alt tânăr de 25 de ani care, în urma accidentului, a murit.

 


 

×
Subiecte în articol: Dragoș Pârgaru Mario Iorgulescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close