Antena 3 CNN Actualitate Cazul pacientei arse la Spitalul Floreasca. Ce arată imaginile de pe camerele de supraveghere

Cazul pacientei arse la Spitalul Floreasca. Ce arată imaginile de pe camerele de supraveghere

Chirurgul Mircea Beuran a fost audiat luni pentru prima oară după incidentul care a dus la moartea unei paciente de-ale lui, bolnavă de cancer. Femeia de 66 de ani a fost cuprinsă de flăcări pe masa de operații, după ce s-a folosit un dezinfectant interzis în cazul intervențiilor făcute cu bisturiul electric, spune ministrul sănătății. Ancheta cerută de acesta a început la spitalul Floreasca cu inspectarea sălii de operație și vizionarea imaginilor dramatice din timpul accidentului. ​​​​​​​

Cazul pacientei arse la Spitalul Floreasca. Ce arată imaginile de pe camerele de supraveghere
31 Dec 2019   •   08:25

Reprezentanții Corpului de Control au stat luni ore bune la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru a le cere explicaţii medicilor care au fost în sală în timpul incidentului. Este vorba de trei medici care au participat la operaţie, dar și depre profesorul Mircea Beuran. Este pentru prima dată când li se cer explicații, la mai bine de o săptămână de la incident.

Pentru a afla cine și ce a greșit, membrii Corpului de Control al Ministerului Sănătății au văzut şi cadrele filmate de camerele de supraveghere, care arată că medicul Mircea Beuran nu era în sala de operaţie când pacienta lui a fost supusă intervenției, scrie digi24.ro.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close