CAZUL TRĂŞCULESCU: Instanţa supremă judecă luni recursul complicelui deputatului, arestat pentru corupţie

de L.D.    |    18 Noi 2012   •   20:21
CAZUL TRĂŞCULESCU: Instanţa supremă judecă luni recursul complicelui deputatului, arestat pentru corupţie Foto: Agerpres

Instanța supremă va judeca luni recursul făcut de Marian Calotă, complicele deputatului Alin Trășculescu, împotriva deciziei de arestare preventivă pentru fapte de corupție, scrie Mediafax.

Completul de 5 judecători de la Instanța Supremă au dispus în data de 12 noiembrie arestarea preventivă pentru 29 zile a lui Marian Valeriu Calotă.

Calotă, asociat și administrator al SC Maryna Exclusiv SRL, a fost reținut de procurorii DNA după ce a fost prins în timp ce primea 50,000 de lei, bani pe care urma să îi dea lui Alin Trăşculescu.

Decizia de arestare preventivă a fost contestată, iar completul de judecată va judeca luni recursul acestuia.

Calotă este acuzat de complicitate la trafic de influenţă, fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură cu infracţiunea de trafic de influenţă, în formă continuată, şantaj comis în legătură cu infracţiunea de trafic de influenţă şi spălare a banilor, cunoscând că aceştia provin din săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, în formă continuată.

Parteneri
x close